De OntMoeting: een bijzonder natuurhuisje.

 

 

Ontspannen en genieten in Zuidoost Friesland

Ook zo toe aan eens heerlijk ont-moeten? Niets moeten, alleen volop genieten van de stilte, de vogels, de natuur. Trek een boek of tijdschrift uit de kast, schenk jezelf iets lekkers in en kom tot rust op het ruime, zonnige terras met uitzicht op de grote poel. Of maak een wandeling door de tuin van ruim een hectare.

De woon- eetkamer nodigt uit tot heerlijk relaxen met een boek of het spelen van een spelletje. Koffie maak je in de keukenhoek, waar je ook de avondmaaltijd kunt koken. Er is een 4-pits keramische kookplaat en een kleine combi-magnetron. 

's Nachts ontspan je in een luxe extra lange boxspring. Beddengoed van heerlijk zacht beddengoed van biologisch, fairtrade katoen is te huur, net als de handdoeken van bamboe. 

De twee 2-persons slaapkamers zijn ruim en hebben ieder een eigen badkamer. 

De Friese Wouden, land van natuurlijk ritme.

Dit deel van Friesland, ook wel 'het mooiste stukje Drenthe in Friesland' genoemd, is een kleinschalig, gevarieerd landschap. Bos- en heidegebieden wisselen af met boerderijen en pittoreske dorpjes. Neem de tijd om in je eigen natuurlijke ritme de vele verrassende plekjes te ontdekken. Het grote Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt op 5 km. afstand, vier andere nationale parken bereik je binnen 30 autominuten. Als cultuurliefhebber vind je er een breed scala aan galeries en musea, de culinair genieter wordt verrast met uitstekende restaurants. Wâldpyk is het keurmerk voor onze streekproducten. Veel makers van deze jams, kazen, worsten, boontjes, wijn en nog veel meer, ontvangen je graag op het bedrijf voor een rondleiding. De mooie Drentse plaatsen Diever, Dwingeloo en Norg liggen op fietsafstand.

Je eigen fietsen zijn van harte welkom en kun je stallen in de afgesloten fietsenschuur. 

De OntMoeting is het hele jaar geopend. 

 

Een nieuwe start

Op 13 oktober gaat De OntMoeting weer open! Dit keer niet meer als Bed & Breakfast maar als Natuurhuisje. Er is een kookplaat met afzuiging in de keuken gebouwd, zodat je nu ook zelf kunt koken.

De lente laat zich heel voorzichtig weer zien. Duizenden sneeuwklokjes en crocussen bloeien hier in de tuin en de vogels zijn de nestkasten aan het verkennen. De voorbode van een nieuw Bed & Breakfast seizoen. Dit jaar ben je weer van harte welkom vanaf vrijdag 28 april!